Västra Götaland – info@swedishtaco.se – 070 827 10 10

2018-05-20

Swedish Taco - En Food Truck i Göteborg

Hej allihopa! 

Som titel säger är vi en Food Truck i Göteborg som har varit aktiv sedan sommaren 2016. 

"Vad gött" kanske du tänker då. "I så fall kanske kanske jag kan slinka förbi någon lunch-rast och ta ett bett?". 

Tyvärr... I dagsläget har vi inte någon fast försäljningsplats i göteborg som många andra grymma Food Trucks har. Istället har vi valt att fokusera våra resurser på att utföra food truck catering och det är där vår expertis ligger. Vi tillför glädje, energi och GÖTT KÄK till alla typer av event. Oavsett om det rör sig om ett företagsevent eller en 50-års fest i trädgården. Vi ser till att det blir en upplevelse utöver det vanliga som gästerna garanterat kommer att komma ihåg! 

"Smaker av sött, surt, salt och krisp lyfts fram genom en spännande kombination av ingredienser och toppings. Ta din taco-upplevelse till en ny nivå!" Se meny HÄR!

Men vad är Svensk tacos egentligen? 

Inte en helt enkel fråga då det egentligen inte finns någon direkt definition av vad svensk tacos är. Men vad vi vet säkert till 100% är att svensk tacos existerar och att det är något helt unikt. Bjud hem en Mexikanare eller an Texas-bo på en taco-fredag och jag garanterar dig att han kommer säga "that is not real tacos". Nej, det är SVENSK TACOS. Det är vad vi svenskar ÄLSKAR att käka en fredag tillsammans med familjen.

Gurka, tomat, paprika, majs, sallad, ost, gräddfil, salsa, kött/soya färs... Hela bordet ska fyllas med toppings. Och en efter en ska tacosen ner i magen innan Talang börjar vid klockan 20:00. Det är så det ska vara helt enkelt.  

Svensk Tacos + husvagn = Swedish Taco Truck 

Att starta en Food Truck i Göteborg var för oss ett ganska självklart beslut på grund av tre huvudsakliga anledningar: 

1. Vi älskar mat (speciellt tacos)

1. Vi älskar människor 

2. Vi brinner för entreprenörskap 

Slår man ihop de tre faktorerna och blandar i lite kreativitet och beslutsamhet så är resultatet uppenbart: Swedish Taco - En Food Truck som strävar mot att lyfta fram det Svenska sättet att äta tacos på, genom färska råvaror och en positiv attityd gentemot  kunder såväl som medarbetare. 


Är du sugen på att göra en bokning eller har du några frågor? Tryck i så fall: Gör din bokning eller lägg en kommentar i fältet nedan! 

TACO HEJ!