Västra Götaland – info@swedishtaco.se – 070 827 10 10

  • Catering

Catering till ditt event  

det här erbjuder vi

 

Vi är väldigt flexibla. Utgå från menyn nedan och säg bara till om du har några speciella önskemål eller krav på specialkost som gluten eller vegan. Vår styrka ligger i att skräddarsy din bokning precis efter dina behov.


Det går också att beställa

  • Långbord
  • Stolar
  • Partytält 
  • Fotografering/Filmning 

SWEDISH TACO WRAP

Ingredienser:
Tortilla, krossade nachos, krispsallad, paprika, majs, gurka, tomat, rödlök, jalapeno, nötfärs, lime, cheddar, salsa & gräddfil.

Generell info:
Taco-wrappen är vår signaturrätt som var först ut på menyn sommaren 2016. En blandning av krossade nachos & rostad lök läggs under en bädd av sallad på tortilla-brödet. Detta ger en oväntad & krispig kontrast till resten av fyllningen som består av allt det man vill ha på en ultimat tacos. Den här rätten passar väldigt bra för event där all mat nödvändigtvis inte behöver komma på en och samma gång. Event där mingel är fokus och kanske sträcker sig över någon timmas längd (beroende på hur många som serveras). Och gör som de allra flesta, lägg till en nacho-tallrik med vår hemmagjorda guacamole!

SWEDISH TACO BOWL

Ingredienser:
Krispsallad, paprika, majs, gurka, tomat, rödlök, jalapenos, picklade rödlök, ananas, lime, nötfärs, cheddar, nachos, salsa & gräddfil

Generell info:
Anordnar du ett event där maten behöver komma ut så snabbt som möjligt? Då hade vår Taco-bowl passat helt perfekt. Bowlen är nämligen väldigt smidig att förberedda och det innebär att maten kan serveras som på ett rullande band. Här hittar du även några oväntade toppings, t.ex. picklade rödlök och ananas som tillför både syra och sötma till en fullständigt komplett måltid. Bowlen innehåller såklart redan nachos, men vår hemmagjorda guacamole finns det möjlighet att lägga till!

SWEDISH BURRITO

Ingredienser:
Tortilla, bladspenat, roccula, koriander, vitlökssås, nötfärs, lime, gräddfil, färskost, jalapenos, rödlök, vitlök, paprika, majs, salsa, gurka, picklade rödlök, ananas.

Generell info:
Burriton är vårt senaste tillägg på menyn och här snackar vi om en explosion av smaker. Den här gången blandar vi ihop samtliga av våra personliga favoriter och håller inte tillbaka på något. En fräsch salladsmix innehållande spenat, roccula och koriander (ja, vi älskar koriander) omsluter en maxad köttfärsblandning som serveras kall. Burriton är perfekt för dig som vill ha all mat levererad på en gång. Istället för att laga allting på plats, förbereder vi maten i vår prepp-lokal och levererar sedan samtliga burritos på utsatt plats enligt bestämd tid. Perfekt för kontorsmötet eller konferens.

Priser

AnkarePris per portion är beroende av hur många portioner som beställs.

Vid 0-50 portioner tillkommer en framkörningsavgift på 2000:-

0-50 portioner​​​​​​​

Pris per taco-wrap 109:-
med nachotallrik 139:-

Pris per taco-bowl 119:-
med guacamole 139:-

Pris per taco-bowl 109:-
med nachotallrik 139:-

50-100 portioner

Pris per taco-wrap 105:-
med nachotallrik 133:-

​​​​​​​​​​​​​​
Pris per taco-bowl 115:-
​​​​​​​ med guacamole 133:-

Pris per burrito 105:-
med nachotallrik 133:-

100-200 portioner

Pris per taco-wrap 99:-
​​​​​​​
med nachotallrik 125:-

Pris per taco-bowl 109:-
med guacamole 125:-

Pris per burrito 99:-
med nachotallrik 125:-

200 portioner

Pris per taco-wrap 95:-
​​​​​​​med nachotallrik 119:-


Pris per taco-bowl 105:-
med nachotallrik 119:-

Pris per burrito 95:-
med nachotallrik 119:-​​​​​​​​​​​​​​